Hotel Occidental Punta Cana 5*



Descriere hotel

Hotelul Occidental Punta Cana 5* este amplasat direct pe minunata plaja Playa Bavaro, lunga de cativa kilometri si acoperita cu nisip fin. Complexul se află la 5 minute de centrul satului Bavaro, la 25 de minute de mers pe jos de Aeroportul Internaţional, iar centrul comercial este situat la o distanta ce poate fi strabatuta pe jos in numai cateva minute. Hotelul Occidental Grand Punta Cana 5* din Republica Dominicană oferă 3 piscine si 9 restaurante, camerele hotelului avand ferestre mari cu vedere la piscină sau la plajă.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Occidental Punta Cana 5* dispune de peste 852 de camere, repartizate in cladiri cu 2 etaje, inconjurate de o gradina tropicala. Cele 9 restaurante ofera delicii culinare deosebite, oaspetii avand la dispozitie un restaurant principal (tip bufet), 3 restaurante a la carte cu specialitati mexicane, italiene si orientale si un steak house, o pizzerie, un beach club, snack bar si 7 baruri. Punctul central de atractie al resortului il reprezinta zona rezervata piscinelor ce cuprinde 3 piscine si swim-up bar (sezlongurile si prosoapele de baie si de plaja sunt oferite gratuit). Oferta de agrement include activitati zilnice, animatie si show-uri in teatrul resortului, iar amatorii de distractie au la dispozitie seara o discoteca (bauturi exclusiviste). Oferta este completata de o spalatorie, serviciu medical, magazine, internet si un centru SPA (toate contra cost). Contra cost: sport nautic motorizat, scufundari si teren de golf cu 18 gauri in apropiere.Activitati sportive incluse (in limita disponibilitatilor): tenis, volei, tir cu arcul, tenis de masa, darts, centru fitness, aerobic, scufundari in piscina, caiac, hobbie cat si windsurf.

Camere hotel

Camerele hotelului sunt confortabile si primitoarele. Camerele Superior sunt dotate cu cada sau dus, WC,
foehn, aer conditionat, ventilator de tavan, seif de inchiriat, telefon, televiziune
prin cablu, minibar si balcon sau terasa, iar cele cu vedere la mare pot
fi rezervate contra cost. Camerele Economy sunt dotate
identic dar au disponibilitate limitata.
Camerele Royal Club sunt amplasate intr-o zona
separata a resortului si dispun de check-in privat, late check-outb (in
functie de disponibilitati) si concierge-service. Suplimentar oaspetii
au la dispozitie Royal Club Pool, un alt restaurant pentru mic dejun,
dejun si cina, un alt bar cu bauturi internationale, seif si internet (contra cost), precum si o zona separata pentru plaja.

Masa hotel

All Inclusive.