Hotel Luxury Bahia Principe Ambar Green 5*



Descriere hotel

Hotelul Luxury Bahia Principe Ambar Green 5* exclusiv pentru adulti  se afla la 12 km de Parcul Insula Delfinilor, la 24 de km de Aeroportul Internaţional din Punta Cana si la 29 de km de lagunele cu apa dulce. Acest complex apartine lantului hotelier Bahia Principe Hotels & Resorts.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă non stop, gradina, terasa, piscină în aer liber, zonă de plajă privată, aer conditionat, bar, mic dejun in camera, snack bar, restaurant a la carte, restaurant bufet, room service, ziare, seif, magazine, WiFi gratuit, parcare gratuita farea rezervare, săli de conferinte şi petreceri, schimb valutar, bancomat, birou de turism, serviciu de transfer contra cost, sală de fitness, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, solar, divertisment de seară, club de noapte/DJ, mini golf, karaoke, cazino, teren de tenis, snorkelling, scufundări, windsurfing.

Camere hotel

Toate camerele sunt dotate cu aer condiţionat, halate de baie, papuci, articole de toaletă gratuite si TV cu ecrane plate cu canale prin satelit. Unele camere au zone de relaxare, altele au terase sau balcoane. 

Masa hotel

All Inclusive