Last minute la Ocean Maya Royale - 5*

Descriere oferta

Last Minute
Mexic
Sejur 7 nopti
Plecare din Madrid

Plecare in data de: 27/05/2024

Masa: All Inclusive

Pret: 1483 € / 1378 €

Durata: 7 nopti

Transport: Avion

Din dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri, agentia de turism Travel Matters.ro dezvolta un nou concept pentru industria turismului din Romania: transparenta tuturor rezervarilor.

Servicii incluse

- Cazare 7 nopti in regim All Inclusive ;
- Transferuri aeroport - hotel - aeroport in Cancun;
- Transport cu avionul pe ruta Madrid - Cancun - Madrid;
- Taxele de aeroport si taxa iesire din Mexic
- Asigurare medicala.

Oferta nu include:

- Cheltuieli personale, bacsisuri;
- Bilet Bucuresti - Madrid - Bucuresti
- Cazare in Madrid.

Descriere hotel

Hotelul Ocean Maya Royale 5* este situat la 6 km de Playa del Carmen, 53 km de Cancun, si 45 km de aeroportul din Cancun. Hotelul este destinat numai adultilor peste 18 ani. Resortul este in prima linie pe Riviera Maya, in inima Caraibelor mexicane.
Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Ocean Maya Royale 5* le ofera oaspetilor sai: camere de lux pentru luna de miere, camere pentru indragostiti, internet Wi-Fi gratuit in lobby, 2 piscine, terasa cu vedere la mare, inchiriere masini, schimb valutar, parcare privata, mini market si boutique, room service, spalatorie, restaurant bufet, restaurant italian a la carte, snack bar la piscina, restaurant oriental a la carte, cafenea, lobby bar, bar Fresco specializat in fructe si sucuri tropicale, bar la piscina si aqua lounge, centru de scufundari (contra cost), centru de infrumusetare, coafor, sauna (cost suplimentar), jacuzzi, gimnastica, zona de relaxare.

Camere hotel

Hotelul are camere spatioase si confortabile dotate cu: paturi King size sau Queen size, sofale (single sau duble) in camerele cu paturi King size, balcon sau terasa, TV LCD cu canale internationale si plata, minibar (aprovizionat zilnic cu apa gratuit, bere si bauturi racoritoare), fier de calcat, Aer Conditionat, telefon, seif gratuit, umbrela.

Masa hotel

All inclusive


Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.