Hotel Alea Apartments 3*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Alea Apartments 3* este situat in centrul orasului Ialyssos din Insula Rhodos si este administrat de o familie. Hotelul este amplasat intr-o zona perfecta pentru drumetii si relaxare, in apropierea Plajei Ialyssos si la 5 km de orasul Rhodos. Gazdele inchiriaza masini sau bicclete cu motor pentru explorarea imprejurimilor. In vecinatatea hotelului există numeroase restaurante, baruri şi magazine. Oaspetii au pe plaja numeroase opţiuni de divertisment si pe timpul nopţii. Pe langa piscina in aer liber va puteti relaxa in cada cu hidromasaj.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de urmatoarele facilitati: recepţie deschisă non stop, piscină în aer liber, terasă, birou de turism, bar, cameră de bagaje, seif, WiFi contra cost in camere si gratuit in spatiile publice, fax/copiator, închirieri biciclete, închirieri auto, parcare publica gratuita fara rezervare, spălătorie, serviciu de călcat, windsurfing, camere de familie, camere pentru nefumători, salon de frumuseţe. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Cele 28 de studiouri moderne in sistem self-catering sunt spatioase si sunt prevazute cu chicinete, telefoane, aer conditionat si TV.


Masa hotel

Fara masa.