Last minute la Sol Caribe Beach by Melia - 4*

Descriere oferta

Last Minute
Varadero
Sejur 7 nopti
Plecre din Madrid

Plecare in data de: 30/04/2024

Masa: All Inclusive

Pret: 1592 € / 1489 €

Durata: 7 nopti

Transport: Avion

Din dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri, agentia de turism Travel Matters.ro dezvolta un nou concept pentru industria turismului din Romania: transparenta tuturor rezervarilor.

Servicii incluse

- Cazare 7 nopti cu All Inclusive;
- Transferuri aeroport - hotel - aeroport in Havana;
- Transport cu avionul pe ruta Madrid - Havana - Madrid;
- Taxe aeroport
- Taxa viza
- Asigurare de baza.

Oferta nu include:

- Bilet avion Bucuresti - Madrid - Bucuresti;
- Cazare in Madrid
- Cheltuieli personale, bacsisuri, alte cheltuieli neprevazute in oferta.

Descriere hotel

Hotelul  Sol Caribe Beach by Melia 4* se afla la cativa pasi de mare pe Plaja Varadero, la 31 de km distanta de Aeroportul Juan Gualberto Gomez – Varadero.
Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: receptie deschisa nonstop, schimb valutar, WiFi gratuit, 2 piscine in aer liber, 7 restaurante, 6 baruri, centru spa si wellness, sala de fitness, masaj,  bauturi si gustari nonstop, spalatorie, divertisment de seara, salon de frumusete, sporturi nautice fara motor, 2 cine a la carte cu rezervare pe saptamana, aerobic, lectii de dans, lectii de spaniola, volei, yoga, teren de golf, baschet, bingo, tenis de masa, aquacucle, aquafitness, catamaran, kayaking, scufinadri, windsurfing, babysitting.  

Camere hotel

Fiecare camera detine: aer conditionat, WiFi gratuit, balcon/terasa, seif, TV cu ecran plat, baie cu dus, uscator de par.

Masa hotel

All Inclusive


Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.